ПРОСТИ НАЧИНИ ЗА БЪРЗО УВЕЛИЧАВАНЕ Дик

За да увеличите бързо и трайно пениса си у дома, едва ли можете да пиете вълшебни хапчета или да пиете лечебни билки - няма лекарства, които могат незабавно и за дълго да направят пениса по-дълъг и по-дебел. Ето защо, ако искате да увеличите размера на пениса си у дома, ще ви е необходим не само крем-чудо, но и мускулна тренировка, масаж, механично разтягане или други манипулации.

Необходимост от уголемяване на пениса

в какви случаи е необходимо да се направи увеличение на пениса

Както знаете, пенисът е гордостта на всеки мъж. Парадоксално, но почти всички мъже са недоволни от размера на своето достойнство. В наше време обаче не всеки има способността и желанието да увеличи пениса с помощта на операция или скъпо оборудване.

Но ако можете да изградите мускули, тогава защо не можете да направите същото с гениталиите? Пенисът не е мускул и е логично да се предположи, че има упражнения, които ще увеличат неговия размер. Основното условие за успешното уголемяване на пениса, както и във всеки друг важен въпрос, е редовното упражнение.

Въпреки това, преди да вземете решение за уголемяване на пениса, трябва да разберете дали има нужда да го направите вместо вас. Освен това се препоръчва допълнително да се консултирате с уролог.

Световно приетата скала за мъжки размер е както следва:

 • Малкият пенис е с размери до 16 см.
 • Пенисът със среден размер може да бъде дълъг от 16 до 18 см.
 • Пенисът, който е дълъг повече от 18 см, е голям.

Затова, ако имате малък пенис или искате да станете притежател на голямо достойнство, препоръчваме ви да обърнете внимание на техниките, които можете да използвате у дома.

Практическо ръководство за уголемяване на пениса

За да увеличите пениса с няколко чувства, препоръчваме да обърнете внимание на специалната гимнастика. Ако се извършва редовно, тогава можете да забележите не само увеличаване на пениса, но и намаляване на неговата чувствителност, което ви позволява да удължите половия акт.

начини за увеличаване на мъжкия член
 1. Упражнението трябва да се прави в спокойно състояние.
 2. Хванете пениса с една ръка и стиснете здраво главичката. В този случай не трябва да има болезнени усещания, както и нарушения на кръвообращението.
 3. Издърпайте пениса от себе си, не правете внезапни дръпвания. Трябва да дърпате, докато се появят неприятни усещания.
 4. Поддържайте пениса в това състояние за няколко минути, опитвайки се постепенно да увеличите разтягането.
 5. Направете кратка почивка. В същото време направете нежен масаж, за да помогнете за възстановяване на нормалното кръвообращение.
 6. Упражнението трябва да се повтори няколко пъти, като постоянно се променя посоката на разтягане на пениса. Не забравяйте да масажирате след всяко разтягане.
 7. При последния подход повторете първото упражнение, след което стиснете силно пениса десет пъти.

Ръчното стимулиране на гениталиите е не по-малко ефективно от другите техники, които включват механични устройства или лекарства. Тази техника е най-безопасният начин за увеличаване на мъжествеността.

Това е така, защото се използва най-безопасният захват, който елиминира натиска върху важни нервни окончания. Много е важно обаче да слушате усещанията си, за да не стискате твърде силно и да нарушите кръвообращението.

С редовното изпълнение на това упражнение е възможно да увеличите дължината на пениса с няколко сантиметра за 3-4 месеца. Освен това ще можете да забележите първите резултати след 2-3 седмици.

Масажни методи за увеличаване на размера на пениса

Преди да започнете да масажирате пениса си, трябва да се подготвите. Това е много важно не само за ефективността на масажа, но и за безопасното изпълнение на тази техника. На първо място, ръцете трябва да бъдат измити и обработени с дезинфектант. На пениса трябва да се постави топъл компрес. За това се използва мека естествена тъкан, която се навлажнява с термална вода. Времето за компресиране е около три минути. След това време тъканта трябва да се намокри отново и процедурата да се повтори отново. След това пенисът е готов за масаж. По този начин можете да подобрите кръвоснабдяването на меките тъкани, както и да подобрите еластичността на кожата, така масажът ще бъде по-ефективен.

Основните етапи на масажа:

 1. Седнете удобно.
 2. Членът трябва да е във възбудено състояние.
 3. Нанесете смазка върху пениса.
 4. Хванете го с палеца и показалеца си в основата.
 5. Правете силни и нежни движения надолу и навън. В този случай е необходимо да се докосне цялата повърхност на органа, с изключение на главата. Движенията трябва да са като доене на крава.
 6. Продължете да масажирате 10-15 минути.
 7. Масажът трябва да се прави ежедневно.

След няколко седмици редовен масаж може значително да се увеличи както дебелината, така и дължината на пениса.

Съществува и специална техника, която ви позволява бързо да увеличите размера на главата. Тази техника е подобна на горния метод за масаж, но всички движения трябва да се извършват бавно.

масаж за уголемяване на мъжкия пенис

Масажни стъпки:

 1. Опитайте се да получите колкото се може повече кръв в главата. В същото време наблюдавайте нивото на налягане в гениталиите.
 2. Задръжте пръстите си в това положение за няколко секунди.
 3. Пуснете пръстите си и си починете малко.
 4. Повторете масажните движения още веднъж, като увеличите времето за излагане на главата.
 5. След тренировка главата на пениса ще се увеличи. Стиснете основата на пениса и задръжте за няколко секунди.
 6. Правете този масаж всеки ден в продължение на 10 минути.

С редовен масаж пенисът ви не само ще стане по-голям, но и ще можете да се похвалите с издръжливост и повишена сексуална активност. Препоръчва се периодично да се сменят техниките, за да се влияе активно върху всички зони на пениса.

И не забравяйте, че никоя тренировка няма да бъде ефективна, ако не засилите ефекта им с положителни емоции. Трябва да се обичате и да хвалите мъжеството си и психически да нараствате желаните сантиметри. Това ще ви помогне да останете на упражнения след няколко дни и ще ви помогне да свършите нещата, като изградите мечтаното тяло.