Как да увеличите пениса си със сода

начини за използване на сода за разширяване на пениса

Когато търсите начини да увеличите пениса си със сода за хляб, тогава сте недоволни от размера на вашата мъжественост.

За да се избегнат радикални мерки, струва си да се използват техниките, препоръчани от лечители, които могат да увеличат пениса, да премахнат психологическия комплекс.

Как да увеличите пениса със сода

Преди процедури за увеличаване на размера на пениса по дебелина или дължина у дома е необходимо да се извърши предварителна подготовка. За да направите това, трябва да използвате някои препоръки:

 1. Купете голяма торба сода за хляб. Не се опитвайте да спестите пари, намерете скъпа опция, която не съдържа примеси.
 2. Не забравяйте да тествате за алергии от сода за хляб. Не рискувайте да намокрите пениса си със сода за хляб, без да правите това. Това изисква овлажняване на лакътната гънка и след това нанасяне на малко продукт там. След час погледнете състоянието на кожата: ако няма зачервяване, няма сърбеж, не се колебайте да започнете да експериментирате със сода за чай.
 3. Мъжът трябва да е подготвен за терапия, първо го запарете с хладка вода. Направете процедурата с помощта на компрес от плат.
 4. Пригответе допълнителни масажни съставки за преоразмеряване на мъжествеността (ако е необходимо в препоръчителната рецепта за уголемяване на пениса у дома).
 5. За да направите манипулациите възможно най-удобни, когато увеличавате размера на пениса със сода за чай, запасете се с хигиенни салфетки, както сухи, така и мокри, които спомагат за бързото отстраняване на излишната сода от епидермиса и лигавиците.

В: Работи ли содата за хляб с вакуумна помпа?

Отговор: Да. Първо нанесете продукта върху пениса, след това прикрепете помпата към него, като го използвате, както е указано. Благодарение на комбинацията от техники, резултатът се подобрява значително.

Подготовка за уголемяване на пениса със сода

Докато разберете дали содата за хляб може да увеличи пениса ви, трябва да проучите различните начини, по които можете да използвате продукта:

 1. Нанесете зехтин върху повърхността на пениса - той напълно омекотява нежната кожа. След това идва ред на използването на сода. Трябва да се нанася с нежни масажиращи движения. Манипулацията трябва да продължи няколко минути, след това изплакнете обилно останалата сода с вода и смажете пениса с овлажнител, който помага да се предотврати дразненето.
 2. Содата за хляб увеличава ли пениса, когато се пара на баня? Да, това е мощен начин да израстите незабавно достойнството си. Как да използвам сода за хляб в тази версия? Разредете 1 с. л. л. вещества в топла вода (1 литър течност е достатъчен). Поставете гениталния орган във ваната за четвърт час. След процедурата измийте остатъците от състава, нанесете овлажнител.
 3. Като средство за уголемяване на пениса се препоръчва използването на сода с мед, като продуктите се разбъркват в равни пропорции. Нанесете мехлема върху гениталиите, изчакайте няколко минути, след което масажирайте пениса с ръце. Такава рецепта, освен че увеличава размера, повишава чувствителността на главата на органа, което е полезно преди сексуален контакт за засилване на усещанията.

Внимание!За постигане на максимална ефективност е необходим течен натурален пчелен продукт. Синтетичният мед е лош за това.

Написани са много статии за това как содата за хляб влияе върху мъжествеността. Содовите компреси са доказан вариант за уголемяване на пениса. Пригответе силен разтвор (1 супена лъжица на чаша леко затоплена вода). Потопете марлята в нея, след това увийте пениса с кърпа, изчакайте пет минути. Използвайки тази техника, гарантирано ще се увеличи размерът на гениталиите!

Въпрос: Как да използвам сода за хляб, когато се къпя? Вярно ли е, че тази процедура увеличава размера на пениса?

Отговор: Всъщност, ако искате да постигнете резултати в комфортна обстановка, трябва да добавите сода директно във ваната. Продуктът ще подобри чувствителността на главата, което ви позволява да спестите време по време на обработката на водата.

Седейки в банята, използвайте нежни удари, за да удължите пениса. За целта хванете органа с два пръста, които се движат към главата. Незаменимо условие: няма болка, усещане за парене или друг дискомфорт. Ако това състояние се спазва, спрете процедурата. Техниката на разтягане на пениса в банята е отличен вариант за осигуряване на правилното функциониране на съдовете.

Как действа содата за увеличаване на мъжкия орган

За да разберете защо содата за хляб е подходяща за повишаване на мъжкото достойнство, трябва да разберете малко за полезните качества на продукта:

 1. Содата осигурява локално дразнене на епидермиса, което провокира активиране на кръвообращението. След това пенисът се подува временно.
 2. След това ерекцията се увеличава, което е важно за някои интимни проблеми.
 3. Веществото осигурява бързи резултати. Използвайки всяка рецепта, можете да постигнете незабавно уголемяване на пениса, което ще изненада приятно вашия сексуален партньор.
 4. Реално повишаване на мъжкото достойнство се случва без използването на хапчета или операция.
 5. Веществото е евтино и лесно се получава.

Вярно ли е, че содата увеличава пениса

Въпрос: Вярно ли е, че можете да увеличите пениса си със сода? Реалистично ли е да се увеличи репродуктивният орган с това вещество?

Отговор: Да, вярно е, че содата за хляб прави чудеса за гениталиите. Натриевият бикарбонат е отличен разредител на кръвта, който помага при гимнастика, насочена към растежа на пениса.

Течната кръв се разпространява активно в пикочно-половата система. Веществото предотвратява вероятността от образуване на кръвни съсиреци, които са усложнения по време на масажни упражнения.

Как да използваме сода за увеличаване на мъжкия орган

Можете да научите как правилно да използвате веществото за уголемяване на пениса не само от публикации, но и от рецензиите на мъже в Интернет, които са приложили тази техника на практика.

Разширяването на пениса с натриев бикарбонат е ефективна мярка, въпреки че временно решава проблема. Содата не е в състояние да коригира вродени аномалии, но ви позволява да укрепите ерекцията по време на полов акт.