Как да увеличите мъжки член у дома

Уголемен пенис на мъжа

От древни времена хората са така подредени, че постоянно се опитват да променят външния си вид. Това е продиктувано не само от желанието за повишаване на самочувствието, но и от „историческата“ памет. Мъжете и жените винаги са се парадирали един пред друг, предимно за да си намерят половинка. По този начин жените са загрижени за собствената си фигура, а мъжете са загрижени за това как да увеличат размера на пениса.

Какви са нормите за размера на пениса

Силният пол не говори за това, но често мисли как да увеличи дължината на пениса. Ако пенисът не надвишава осем сантиметра, това може да се счита до известна степен за отклонение. Но ако погледнете нещата реалистично, всичко зависи повече от самочувствието на човек с такъв пенис и предпочитанията на приятелката му. Освен това слуховете, че само голям размер може да угоди на двамата партньори, отдавна са превърнати в мит от лекарите. Истината е, че размерът на пениса - дължина и диаметър - не влияе по никакъв начин на сексуалното удоволствие. Как растежът на собственика му не влияе върху размера на фалоса.

Ако все пак искате да измервате пениса си "за забавление", то той трябва да е на етапа на максимална ерекция, а околната температура не трябва да е по-ниска от стайната. Необходимо е да се измери по задната част на органа, като се постави под прав ъгъл спрямо тялото, от пубиса до главата. По-добре е да измерите дебелината със сантиметър или лента. Средна дебелина - 3-4 см.

Всички параметри са чисто индивидуални, но има общоприети (в см):

 • До 8 - микропенис;
 • 8-12 - малък;
 • 12 - нормално;
 • Над 15 - големи;
 • 20 или повече е мощен.

След като научи собствените си размери, мъжът сам решава да ги увеличи или да остави всичко, както е.

Как да измервате правилно пениса си

Самият процес не е толкова прост, но и не толкова сложен, колкото може да изглежда. Той има няколко нюанса, включително следното:

 • Трябва да го измервате само в състояние на ерекция;
 • Сантиметърът е притиснат към основата на пениса от гърба до самия връх на главата;
 • Измерването се извършва три пъти на ден - сутрин, следобед и вечер, след което трябва да се покаже средната аритметична стойност;
 • Дебелината се измерва в три области - в основата, в средата и в главата;
 • Аритметичната средна стойност се изчислява по същия начин.

Защо дължините трябва да се измерват три пъти? "Растежът" на пениса варира през деня. Зависи от:

 • телесна температура;
 • ниво на възбуда;
 • психологическо състояние;
 • и някои други фактори.

Как да увеличите пениса си

Ако след извършване на всички измервания окончателното и неотменимо решение за уголемяване на пениса все още е взето, трябва да разберете как да го направите. И възможно ли е да се извърши такава процедура у дома без помощта на лекар, безопасно и безплатно.

Има няколко известни вариации за това как действително да увеличите член:

 • Вакуумна помпа;
 • Гелове, кремове и мехлеми;
 • Тежести;
 • Jelqing;
 • Лекарства;
 • Масаж;
 • Специална дюза;
 • Упражнения на Кегел;
 • Хирургическа интервенция;
 • Удължител.

Тези варианти са обсъдени по-подробно по-долу, но не очаквайте незабавни резултати:

 • Вакуумна помпа

  Ето един от първите отговори на въпроса как да увеличите пениса. Това устройство наподобява помпа. Диаметърът варира. Освен че увеличава обема, той също така подобрява потентността. Помпата, която е удобна за използване у дома, може да бъде от помощ, ако изправен пенис не е в състояние да постигне твърдост сам. Помпата подобрява притока на кръв и ерекцията.

  Преди употреба пенисът трябва да се третира с крем или друго смазващо вещество и да се постави. Въздухът се изпомпва, създавайки вакуум и към него започва да се прилага налягане. Чрез стимулиране на кръвообращението той увеличава размера си. Струва си да се отбележи, че увеличението с това устройство е временно, затова е по-добре да го използвате непосредствено преди полов акт. Видеоклипове за правилното използване на вакуумна помпа са лесни за намиране в мрежата. И всъщност можете да го купите в аптека или секс магазин.

 • Гелове, кремове и мехлеми

  Който и да бъде избран от това, ефектът от тези средства може да бъде спомагателен (в допълнение към по-силните лекарства), краткосрочен (само по време на секс) и дългосрочен.

  Когато мислите как можете да увеличите пениса си, струва си да си спомните, че кремовете и мехлемите обикновено имат краткосрочен ефект. Те могат да се смесват със затоплящо средство, за да стимулират притока на кръв към пениса. Това е добра възможност да увеличите временно пениса си у дома.

  Геловете и другите мехлеми не могат да осигурят дългосрочни резултати без удължител или поне масаж. И наистина не се доверявайте на възхитените отзиви и приложените снимки.

  Сред най-добрите средства със спомагателен ефект за увеличаване размера на пениса се отличава белгийски гел. Популярни в чужбина. Подходящ за хормонална терапия в случай на гинекомастия. Освен това се използва за увеличаване - този процес се осигурява от хормона дихидротестостерон, който след проникване в кожата стартира процеса на клетъчно делене. Също така си струва да се помни, че неконтролираното използване на гела може да доведе мъжа до загуба на способността да зачене деца.

 • Тежести

  Увеличаването на пениса по този начин може да бъде травмиращо. Целият смисъл се крие във влиянието на чуждото тегло върху кавернозните тела на органа и неговите връзки. Това ще разтегне дължината, но няма да промени дебелината.

  Преди започване трябва да се направи кратък масаж. Пред главата се фиксира дантела с лепяща мазилка, върху която се окачва тежест. В мрежата има много такива видеоклипове. Трябва да започнете с петнадесет минути. Теглото и времето за задържане се удължават. Ако главата е вцепенена, по-добре е да намалите теглото, за да избегнете нараняване. В края на краищата също е важно да знаете как да увеличите безопасно пениса.

  Увеличаването на пениса чрез окачване на тежести от него е травматичен метод. Нейната същност е ефектът от теглото върху връзките и кавернозните тела. Това води до разтягане, увеличаване на дължината на пениса. Дебелината не се променя.

 • Jelqing

  Това е масаж на ръцете. Прави се бързо и дава добър ефект. Важно е пенисът да не е напълно изправен. Около три четвърти. Тази процедура ще ви помогне да си отговорите дали можете да увеличите пениса си у дома.

  Първо трябва да загреете кавернозните тела, това ще увеличи тяхната гъвкавост. За тази процедура можете да загреете сол или зърнени храни у дома, да ги поставите в чорап и да ги приложите върху пениса, като го затопляте навсякъде. След това използвайте гел или друга смазка. Хванете пениса плътно в основата и бавно избутайте пръстена нагоре от пръстите, сякаш дърпате. Започвайки от четиридесет, постепенно позволявайте увеличаване на броя на участъците до няколкостотин.

  За второто масажно действие натиснете пениса с цялата си длан. Хванете член и го стиснете за десет секунди. Ако пенисът е по-дълъг от ширината на едната длан, можете да свържете другата длан. Докато стискате, издърпайте пениса нагоре, надолу и отстрани. Трябва да стискате здраво, но не до болка.

 • Лекарства

  Тази категория обикновено се отнася до витамини и хормони. Смята се, че витамините ще помогнат за уголемяване на пениса. Всъщност едва ли ще излезе, но мъжът определено ще може да стимулира еректилната функция и да укрепи потентността. За това се използват витамини В, С, D и Е. А също и селен и цинк. Всички тези компоненти стимулират организма да произвежда тестостерон, увеличават притока на кръв към кавернозните тела, помагат за поддържане на потентността на правилното ниво, стимулират интимното желание и също така повишават ефективността на репродуктивната система.

  Има мъже, които вярват, че хормоналните агенти влияят върху формирането на гениталиите по време на пубертета. Просто трябва да ги приемате редовно. Но това не е така. Хормоналните лекарства са безопасни за пиене само по лекарско предписание, в противен случай това заплашва с не най-приятните последици. Мъжете трябва да помнят, че хормоналните лекарства не оказват значително влияние върху развитието на гениталиите и могат да навредят повече, отколкото да помогнат.

 • Масаж

  В допълнение към увеличаването на дължината на пениса, масажът на ръцете ще има чудесен ефект върху потентността. Основното нещо е да го направите правилно.

  Първо е важно да си направите затоплящ компрес у дома. Единият вариант е да го увиете в кърпа, напоена с топла вода. Повторете тази процедура три пъти, като държите кърпата за няколко минути. Това ще помогне за увеличаване на кръвообращението.

  Има достатъчно начини да масажирате пениса си, за да преоразмерите пениса си безплатно. А някои са споменати в този списък. За резултата е важно да спортувате правилно и редовно. И тогава човек може да увеличи пениса си без лекарства.

 • Специална дюза

  Как бързо да увеличите пениса си у дома? Ето един чудесен начин. Привързаността е в състояние не само да направи достойнството на човека по-дълго и по-дебело, но и да стимулира еректилната функция. Изработени са от силикон или латекс, те са отворени и затворени. За уголемяване на пениса е по-добре да изберете последния тип.

  Приставката може да направи пениса с до десет сантиметра по-дълъг и малко по-широк в диаметър. Но средно мъжете се спират на дължина 3-6 сантиметра. Освен това чувствителността на главата става по-ниска и следователно самият секс отнема повече време. Има много видеоклипове, публикувани в Интернет с подробности.

 • Упражнения на Кегел

  Те също така ще ви покажат как да увеличите размера на пениса на мъжа безплатно. Те предотвратяват развитието на патологии, увеличават сексуалното удоволствие, укрепват пениса и го правят да изглежда по-голям. Не е нужно да правите нищо с ръцете си. Напъвайте пубококцигеалния мускул само за три секунди. И така до двадесет пъти през целия ден. Увеличете постепенно времето за компресия до десет секунди с почивка от четири, а числото до петдесет.

 • Хирургия

  Колко лесно е да увеличите член - въпросът за това тревожи мнозина, а някои са готови да предприемат дори радикални стъпки. Този метод е един от най-бързите и ефективни, но има и друга страна на медала - не всеки представител на силния пол ще бъде готов да си позволи такива разходи.

  Има два вида операции - елементът може да бъде удължен или увеличен в ширина. Операцията се извършва под местна упойка. Максимумът, на който мъжът може да разчита е +4 сантиметра.

 • Удължител

  Това е специално устройство за уголемяване на пениса. Лесно разтяга тъканите и тези, за да се избегне дискомфорт, увеличават размера си. Не е лош вариант да увеличите пениса си без кремове. Удължителят дава добри дългосрочни резултати. Но трябва да се прилага по няколко часа на ден. Това може да не е удобно за всеки мъж. Устройството съществува в три вида (ремък, контур и вакуум), всеки от които струва по различен начин.

Мнение на лекарите за уголемяване на пениса

От всички споменати начини за уголемяване на пениса лекарите отдават почит на ефекта на вакуумната помпа и упражненията на Кегел. Вярно е, че последните допринасят по-скоро не за увеличаване на пениса, а за укрепване.

Всички специалисти в интимната област разглеждат проблема с уголемяването на пениса по отношение на премахване на патологии. Модел може да се нарече човек не с дълъг и дебел орган, но без нарушения на потентността и еректилната функция.

Начин на живот и хранене

Най-вероятно повечето хора не знаят, че репродуктивната система на човека се влияе от неговия начин на живот и хранително поведение.

Много мазни храни, алкохол и ниска подвижност могат бързо да доведат до импотентност. Тя трябва да се поддържа и ерекцията трябва редовно да се стимулира. За да направите това, трябва да се храните възможно най-здравословно. Сред такива продукти са:

 • джинджифил;
 • морски дарове;
 • Естествени протеини;
 • Зеленчуци и плодове;
 • Различни ядки.

Известно е, че пушенето води до спазми на съдовете на пениса и го намалява не само визуално. Махмурлук поради увеличаване на дозата алкохол ще осигури на мъжа липса на сексуално желание.

В допълнение, наднорменото тегло също визуално намалява обема на пениса и биреното коремче няма да ви позволи да го използвате с пълния си потенциал.

Упражненията на Кегел през целия ден ще подобрят притока на кръв и ще предотвратят атрофирането на интимните мускули. Едно просто сутрешно упражнение ще поддържа тялото ви в добра форма. Колкото по-широко е мъжкото тяло, толкова по-лошо е за него.

Изключително женско мнение

Трябва да призная, че представителките на нежния пол сериозно обръщат внимание на „растежа“ на пениса на мъжа само в няколко случая: сексът им причинява болка или изобщо не предизвиква никакви усещания.

Болката е резултат от твърде дълъг или твърде голям фалос. А липсата на усещания - просто говори за неопитността на мъжа, а не става въпрос за размера. Следователно мъжете трябва да обърнат внимание и на женската физиология. По време на секс можете да експериментирате с позиции и техники и тогава всичко ще бъде чудесно.

Обобщаване

Мога ли сам да увелича пениса си? Отговорът е да. Но не може да не се вземе предвид, че всички процедури и масажи трябва да се извършват редовно. И ако мъжът няма сили дори за обикновено загряване сутрин, едва ли ще бъде достатъчно дълъг по отношение на извършването на интимни масажи и така нататък.

За много мъже параметрите на собственото им сексуално достойнство са от голямо значение. Но в действителност не трябва да се спирате сериозно на тези подробности. По-добре е да обърнете внимание на способността да използвате този орган и тогава дори средните и малки обеми няма да се превърнат в пречка за получаване на истинско удоволствие в леглото.