Най-бързи методи за уголемяване на пениса

бързи методи за уголемяване на пениса

Много мъже вярват, че е почти невъзможно да увеличите член. В това, което те много грешат. Всъщност е възможно, основното е да знаете как да увеличите пениса сами, бързо и правилно, за да избегнете увреждане на гениталния орган.

Всъщност бързото уголемяване на пениса може да бъде постигнато чрез някаква манипулация, резултатът от която е малко подуване. Можете да прибегнете до такива методи у дома без помощта на специалисти. Струва си да се помни, че ефектът от увеличението е краткотраен, ще продължи около 20 часа.

В този случай кожата на органа, до известна степен кавернозните тела, от които пряко се състои мъжкият генитален орган, е изложена на лек травматизъм. Ако имате нужда от ефект на уголемяване на пениса за възможно най-кратко време, препоръчително е да използвате специални кремове, които насърчават уголемяването без механични повреди.

В този случай, след нанасяне на продукта, се препоръчва да се използва един от сложните методи, като: jelqing, доене или вакуум удължител.

Прилагането на масаж, с помощта на който е възможно бързо изграждане или увеличаване на пениса на мъжа, отнема само около половин час. Принципът на неговото действие е постоянен приток на кръв към органа, което води до пренапрежение и лек оток на тъканите. В същото време обемът на течността в гениталния орган се увеличава значително. Кавернозните тела се разтягат и пенисът става с порядък по-голям в обем за няколко часа.

След като реши да увеличи гениталния орган, мъжът трябва да знае как бързо да увеличи пениса си, без да причинява сериозни наранявания на тялото. Трябва да се помни, че подобни манипулации могат да причинят известен краткотраен дискомфорт за известно време.

За да сте готови за това, трябва предварително да се запознаете с основните моменти с бързо нарастване на пениса, за растежа му до голям размер.

Какво трябва да знаете за ефективното и безопасно уголемяване на пениса:

 • при механично въздействие органът може да загуби чувствителност за известно време;
 • Не довеждайте органа до критично състояние, когато се покрие с петна. Всичко трябва да се прави умерено;
 • отказвайте действия, ако причиняват дори най-малката болка.

Важно е да знаете!Комплексното приложение на всички методи в комбинация едновременно ще помогне за постигане на идеалния ефект.

Противопоказания и предпазни мерки

Почти всеки мъж може да увеличи член, дори в рамките на пет дни. Има много различни методи за това. Но преди да започнете да използвате един или повече методи, трябва да се запознаете с всички предпазни мерки, както и с противопоказанията.

ефективни методи за уголемяване на пениса

Използването на продукти като мехлеми, гелове или спрейове за уголемяване по време на приложението може да провокира странични ефекти като: парене, сърбеж, дискомфорт в областта на приложение. Ето защо не са редки случаите, когато мъжете отказват този метод.

Причината за страничния ефект може да бъде чувствителната кожа на органа или индивидуална непоносимост към веществата, съставляващи лекарството. Ако се наблюдават тези симптоми, употребата на продукта трябва да бъде прекратена.

Не използвайте продукта по-често, отколкото е указано в инструкциите. Това може да доведе до предозиране.

Необходимо е да се купуват всички средства, устройства за уголемяване на органи само в специализирани магазини. Само тази опция ще помогне да се изключи фалшификат на лекарството и да се гарантира положителен резултат.

Опции за уголемяване на пениса след седмица

Има няколко метода за бързо увеличаване на дължината на даден елемент, заедно с които неговият размер се увеличава по обем. Уникалните техники помагат не само за промяна на размера на пениса, но и за повишаване на самочувствието на мъжа, защото проблемите в областта на гениталиите могат да доведат до сериозни психични разстройства.

Следователно, ако човек счита, че размерът му е недостатъчен, препоръчително е да се запознаете с всички ефективни методи и да изберете най-добрия вариант за себе си.

Можете да постигнете положителни резултати при уголемяване на пениса за една седмица. Как да го увеличите с помощта на народни методи или специални устройства, човек решава сам на индивидуална основа, въз основа на собствените си предпочитания.

Начини за бързо увеличаване на член:

 1. jelqing- най-добрите упражнения от тази техника могат да постигнат ефекта за 5 минути. Методът се счита за един от видовете масаж. В процеса на изпълнение пенисът натрупва кръв в себе си в максимално количество, което позволява на органа да разтегне мускулите и да придобие по-голям размер. Ефектът от разширяването на упражненията за уголемяване на пениса е краткотраен. Но редовното използване на метода помага за увеличаване на органа, както по дължина, така и по обем;
 2. помпа за уголемяване на пениса- вакуумна помпа помага за естественото придобиване на увеличен размер. Принципът на нейното действие е подобен на помпата, която изпомпва въздух от колбата, като същевременно образува вакуум вътре в нея. Под влиянието на който членът се разтяга и започва да расте. Освен това, помпата, приложена непосредствено преди полов акт, допринася за по-трайна и по-ярка ерекция;
 3. удължител за уголемяване- способен е да разтяга тъкани, които от своя страна започват да растат, за да се избегне дискомфорт. Редовната му употреба гарантира дългосрочен ефект;
 4. мазила, гелове, кремове- има краткосрочни, дългосрочни или спомагателни ефекти. Комбинирането на кремове с механични техники може да постигне по-добри резултати. Основното нещо е да изберете правилния продукт в съответствие с желания ефект.

Можете също да увеличите гениталния орган, като се обърнете към множество народни методи, като използвате различни отвари, тинктури, билкови лекарства.

Съвети за по-добър ефект и ерекция

За да се увеличи бързо растежа на пениса и да се увеличи потентността, на мъжа се препоръчва да използва няколко техники едновременно. Така той ще може не само да получи желания размер, но и да укрепи здравето на мъжете, да балансира психологическото състояние. За по-добра ерекция и ефективни резултати трябва да се вслушате в някои съвети.

Съвети как да увеличите члена на мъжа за няколко или няколко дни:

 • всеки ден, правейки сутрешни упражнения, изпълнявайте и интимни упражнения;
 • преди да приложите определена техника, изучете добре нейните нюанси;
 • изпълнявайте упражнения или използвайте други средства, трябва да бъде само в съответствие с инструкциите;
 • за бърз желан ефект не се препоръчва да правите почивки в приложението;
 • не забравяйте да използвате смазка;
 • ако методът причинява дискомфорт или физическа болка, спрете да го използвате и приложете друг.

Освен това не бива да се забравя за здравословния начин на живот и правилното хранене, което пряко засяга пълноценната мъжка сила, независимо от размера на пениса.

Важно е да знаете!Последователността и редовността гарантират отлични резултати.

Ако искате да увеличите пениса си възможно най-бързо, трябва да опитате да експериментирате различни техники в комбинация и да намерите най-добрия вариант за постигане на целта си.