Какво да ядем, за да увеличим размера на пениса - какви храни ще ускорят растежа

В интернет има различни методи за повишаване на мъжкото достойнство, но всички те няма да бъдат достатъчно ефективни, ако не следите диетата си. Защото не само здравето му, но и размерът на гениталния орган зависи от това, което човек използва. Следователно всеки мъж трябва да знае какво допринася за растежа на пениса и ние ще разгледаме както здравословни, така и нездравословни храни.

Общи съвети за храненето

какви храни насърчават растежа на пениса

Храненето за растежа на пениса трябва да бъде правилно, човек ще трябва да се придържа към определени условия.

Защото трябва не само да балансирате диетата си, но и да вземете предвид някои функции, за да постигнете резултат.

Първо, всеки ден трябва да консумирате храни, които са полезни за здравето на мъжете.

Защото ако не ги ядете редовно, няма да има ефект.

Струва си да се отказвате от нездравословна храна, когато това е възможно, защото това влияе негативно на състоянието на пениса.

Например, някои храни нарушават кръвообращението, което отслабва потентността и настъпва задръстване.

За да се избегне такъв резултат, е достатъчно да се изключат нездравословни вещества.

Упражнението се изисква като добавка. Натоварването е необходимо, за да се укрепи здравето и да се увеличи размерът на мъжествеността.

Упражненията трябва да бъдат допълнени с правилно хранене и тогава резултатът няма да закъснее.

Разбира се, най-добре е да комбинирате няколко метода наведнъж, ако искате да видите ефекта по-бързо. Например, можете допълнително да носите удължител. Но във всеки случай храненето трябва да е правилно.

Полезни продукти за растеж на мъжки органи

Има някои храни, които имат положителен ефект върху растежа на пениса, тъй като съдържат основни витамини и минерали. Те имат общ укрепващ ефект, подобряват ерекцията и нормализират качеството на сперматозоидите.

Следователно всеки мъж трябва да знае кои продукти ще са му полезни, дори ако не иска да увеличи размера на пениса си.

Какво има за здравето на мъжете:

пиене на мед за увеличаване на размера на пениса
 1. Скъпа. Този инструмент се използва повече от един век за уголемяване на пениса. Включва незаменими микроелементи и аминокиселини, благодарение на които тялото има общ укрепващ ефект, а също така премахва възпалителните процеси. Човек трябва да яде 1 супена лъжица мед всеки ден, за да увеличи подвижността на сперматозоидите и да нормализира ерекцията.
 2. Ядки. Те не само изясняват ума, повишават ефективността, но и влияят върху размера на пениса. Орехите са особено полезни и се купуват лесно. Те съдържат йод, който подобрява метаболизма, а има и аминокиселини. Благодарение на този продукт мъжът ще може да възстанови репродуктивната си функция.
 3. Сусам. Мнозина може би са забелязали, че жителите на източните страни го добавят към много ястия. Факт е, че съставката обогатява организма с цинк, желязо, магнезий и калций. Освен това при редовна употреба тялото започва да произвежда по-добре тестостерон. Силата на ерекцията и големината на мъжеството зависят от този хормон. Препоръчва се добавяне на сусам от юношеска възраст, така че в зряла възраст мъжът да не изпитва проблеми с размера на пениса.
 4. Елда каша. Изключително лесно е да се купи и приготви, така че тази зърнена култура трябва да се сервира редовно. Счита се за един от най-полезните, поради което често се включва в много диети. Елдата е източник на В-каротин и аскорбинова киселина. Той насища тялото с желязо и други елементи. Следователно, тази каша насърчава пълното развитие, а също така помага да се повлияе на размера на пениса.
 5. Морски дарове. Те трябва да бъдат включени в диетата на всеки човек, защото те насищат организма с йод и други ценни микроелементи. В същото време те са афродизиаци, следователно стимулират производството на хормони, увеличават привличането и удължават ерекцията. Ако се консумира редовно, ще бъде възможно да се намалят нивата на холестерола, да се активира притока на кръв и да се направи по-голям пенис.
 6. здравословни зеленчуци за увеличаване на размера на пениса
 7. Пресни зеленчуци и плодове. Те също трябва да присъстват в диетата. Плодовете и зеленчуците са основният източник на витамини, следователно те имат положителен ефект върху организма. За хората, които желаят да увеличат пениса си, е важно да консумират пресни зеленчуци и плодове ежедневно.
 8. Млечни продукти. Млякото се счита за източник на аминокиселини и те влияят върху размера на сексуалното достойнство. Също така храните насищат организма с калций, който укрепва имунната система и помага в борбата с болестите. Следователно, те също трябва да бъдат добавени към вашата диета, за да се нормализира мъжката функция. Те обаче трябва да се консумират редовно, ако наистина искате да видите резултати.

Разбира се, не е необходимо да ядете всички горепосочени храни в един и същи ден. Въпреки това, поне няколко от тях трябва да присъстват в ежедневната диета. Тогава, доста бързо, мъжът ще забележи как неговата сексуална функция се е подобрила.

Основното нещо е да не спирате да се храните правилно, в противен случай постигнатият резултат може бързо да изчезне.

Вредни продукти за мъжка потентност и растеж на пениса

Както вече споменахме, мъжът трябва да помни кои храни са вредни за репродуктивната система. Защото, ако останат в диетата, най-вероятно ефектът ще бъде незначителен или изобщо не. В случай, че човек сериозно се занимава с подобряване на сексуалната функция, той трябва да забрави за вредните съставки.

Списъкът с най-вредните храни включва:

вредни храни за растежа на пениса
 1. Алкохолни напитки. Всеки, който пие, може да забележи как ерекцията отслабва поради алкохол. В същото време алкохолът неутрализира ползите, които носят необходимите за организма съставки. Затова е по-добре да го изключите напълно от диетата си или поне да го намалите до минимум.
 2. Захар и сол. Разбира се, доста трудно е да ги откажете, но можете да сведете до минимум консумацията. Например, ако човек пие чай със захар, тогава този навик може да бъде забравен.
 3. Бира. Тази напитка не е полезна за здравето на мъжете, дори само поради причината, че води до натрупване на фитоестрогени, които са заместители на женските полови хормони.
 4. Консерви и пушени продукти. Те съдържат голямо количество сол и различни консерванти. Следователно те нарушават синтеза на сперматозоиди и като цяло имат вредно въздействие върху организма.
 5. Кофеин. Той увеличава производството на естроген и влияе отрицателно на тестостерона. Поради това напитките с него трябва да се пият по-рядко, ако искате да подобрите сексуалната функция.
 6. Печене. Съдържа компоненти, които са вредни за потентността. Те включват мая, киселини и захар.
 7. Всяка сладка храна. Отново трябва да бъдат изключени поради причината, че съдържат голямо количество захар.

Предвид горната информация, можете правилно да оформите диетата си и да имате положителен ефект върху здравето на мъжете. Това обаче не трябва да се ограничава само, препоръчително е да се обмислят и други методи за уголемяване на пениса. Сред тях има достатъчно опции, които ще помогнат за нормализиране на мъжките функции у дома.

Други методи за уголемяване на пениса

ефективни начини за уголемяване на пениса

Има много методи, които могат да помогнат да се повлияе на дължината на пениса. Някои променят размера само с 1 см, други с 4-5 см. Естествено, всеки метод изисква редовна употреба, така че не трябва да разчитате на моментален резултат.

Експертите препоръчват да се прави масаж, наричан още "Jelqing".

В този случай ще трябва да разтегнете пениса с ръце от 30 минути до един час и това трябва да се повтаря в продължение на няколко месеца. Тази техника обаче помага за увеличаване на пениса само с 1 см.

Удължителите също се препоръчват за хора, които искат да подобрят сексуалната функция. В този случай мъжкият орган се разтяга, което стимулира образуването и растежа на допълнителни тъкани.

Устройството трябва да се носи 3-12 часа всеки ден и не по-малко от шест месеца. Тогава ще бъде възможно да се увеличи органът с 4 см.

Има и различни лекарства, които също могат да помогнат за растежа на пениса. Не се препоръчва обаче да ги приемате без съвет от специалисти, в противен случай можете да навредите на тялото си. Трябва да използвате внимателно и стриктно в съответствие с инструкциите.