Увеличаване на пениса с помощта на удължител

Проблемът за размера на пениса вълнува огромен брой представители на силната половина на човечеството! Използването на удължител за член — един от най-ефективните методи за уголемяване на мъжкото достойнство. Принципът му на работа е много проста, а цената е приемлива. Всеки мъж, недоволни от размера на пениса, може у дома да използвате удължител за уголемяване на пениса и в течение на шест месеца постигане на желания резултат! Това е устройство за самостоятелно промяна на размера на пениса с помощта на дълго разтягане на тъканите.

удължител

Принципът на въздействие на полов орган и класификация

В съвременната медицина често се срещат подобни видове излагане на човешки органи. Този процес се нарича "Принцип на разтягане и растеж на тъкани. Нека разгледаме някои примери:

 • Ортопед предписва специални медицински стелки, под влиянието на матрицата, които има промяна на структурата на крака.
 • Стоматолозите използват зъбни скоби (скоби) за коригиране на неправилно привеждане в съответствие хапят.
 • В хирургия за правилното заплитането на счупени кости в определени случаи се използват специални якост на натиск или заключване тела.

Принципът на Именного следователно, увеличаването на член экстендером – не е мит! Нека да разгледаме класификация. Има 3 основни типа устройства за данни:

 • Петлевые. Те се наричат жгутиковыми экстендерами за член. Това е най-първият вид экстендеров с прости, но малко тромава конструкция. Главният и единственият плюс примка устройство — ниска цена. Трябва да се обърне внимание на недостатъците на: несигурно закрепване на главата и болезнено усещане при продължителна употреба за сметка на неудобного на закрепване.
 • Ремешковые. Използването на каишка за ръка, вместо да впрегне направили экстендеры много по-удобно. Широка каишка, по-добре улавя член и се обадете на минимум неприятните усещания. Да го носите удобно дори за дълго време, въпреки че и в този случай е налице нарушение на притока на кръв към главичката на пениса. Но много зависи от конкретния модел! Като цяло, ремешковые экстендеры за член на много ефективни, удобни и достатъчно достъпни.
 • Вакуумно-адгезионные. Като фиксирането на елемента се използва специална камера, в която се създава вакуум. Ваккумно-адгезионные экстендеры не предизвикват болезнени усещания и много надеждно да определи орган. Ги носи може да бъде до 6 часа без прекъсване! Минус е само един — цената на подобни модели е висока.
разновидност на удължител

Принципът на въздействие на пениса при всички экстендеров за пениса е много подобен, разликата е само в начина на закрепване на главата. За това, за да покаже как може да бъде закрепен на пениса, по-долу ще публикувам снимки, а също така ще разкажем, как да носят този уред. Удължител — най-популярният начин за решаване на проблема размер полов орган у мъжете. Точно да го използват след провеждане на операции за увеличаване.

Характеристики на използването на экстендеров за уголемяване на пениса

 1. Можете да използвате уреда в домашни условия
 2. Носят удължител – абсолютно безопасно, а също така този процес причинява минимални неудобства.
 3. Реакция на организма в такова дълготрайно влияние — образуването на нови клетки и тъкани. Увеличение на пениса ще се извършва не само на дължина, но и в ширина, в края на краищата, всяка клетка има триизмерна структура.
 4. Не е необходимо в областта на контрола на лекар.
 5. Сигурност — няма противопоказания при экстендеров не!
 6. Подобряване на ерекцията и сексуалното желание се дължи на подобряване на циркулацията на кръв в пениса.
 7. Реален резултат — увеличение с дължина поне 3 см при условие, че използването на не по-малко от два месеца.
 8. Резултатът, който е постигнат при използване на този метод остава завинаги!

Недостатъците на уголемяване на пениса экстендером:

 1. Минимално необходимата продължителност на употреба — 3 месеца по няколко часа на ден.
 2. Цената.

И така, предимствата са много повече и те весомее. Но, ако физическото влияние върху пениса за вас е категорично неприемливо, метод определено не си струва да се използва, в такъв случай ние ви съветваме да опитате крем за уголемяване на пениса.

Колко струва удължител за увеличаване на

Колко струва удължител за член? — този въпрос ще задават на себе си всеки мъж, който избрах за себе си този уред като начин за промяна на размера. Преди закупуване ви съветваме ви да сравните цените за пакетна продажба на апарати за най-популярните магазини, които са описани по-долу.

Къде да купя

Купи удължител за член може бързо и лесно, цените на този тип продукти варират, както беше казано по-рано, в достатъчно голям диапазон. За ваше удобство в нашия сайт ще намерите производители и друга полезна информация за данните уреди. Най-добрите магазини, които отдавна са на пазара и ви гарантират качествени продукти, при тях може да закупите продукт с бърз и анонимен доставка: Ние можем с увереност да ви кажа, че с реализацията на закупуване на данни за магазините, ще получите качествен уред с всички сертификати и на най-достъпна цена.

Правилното използване на уреда

метод на приложение

Много мъже се интересуват, как правилно да носят удължител. Ние ще ви разкаже и за това. Закача пенис трябва да не е прекалено стегнат, не трябва да пережимать главичката на пениса. При това сложно притока на кръв. Но и твърде слабо уред не трябва да бъдат затегнати, в противен случай полов орган може да падне по време на употреба. При настройката на нивото на напрежение обърнете внимание на специалните разрези, които най-често показват силата на опъване. Първите две седмици е необходимо да се носят удължител за член на минимално натяжении, и едва след това да започне постепенно да се увеличи. Носят удължител за увеличаване на удобно под обичайните дрехи и никакви неудобства не се доставя. Дневна време на носене, което препоръчват специалистите — 4-5 часа на ден. При това не забравяйте да правите почивки на всеки час в продължение на 10-15 минути. Резултатът до голяма степен ще зависи от това, колко сериозно се отнасяме към използването на устройството. Всичко е просто, просто трябва да имаш търпение.

Ефективността удължител за уголемяване на пениса — истина или мит?

Удължител (понякога погрешно "экспандеры" или "эспандеры") е ортопедичен уред, създаден за удължаване и корекция на формата на мъжки полов орган. Използването на това устройството допринася за растягиванию пениса и увеличаване на обема му. Клинични изследвания показват, че мъжете, които използват уреда в продължение на половин година, са се увеличили пениса на 6 сантиметра.

Ползи удължител за уголемяване на пениса — истина или мит?

За увеличаване на мъжкия полов орган е съвсем реална. За това има много инструменти, като се започне от мазила и завършва с механични приспособления. Тъканта на пениса притежават способност да се разтягат. На това и На основата на движими вещи. Дълготрайна употреба осигурява значителен ръст в детеродна орган. Но много от мъжете се въздържат от негативни коментари за този уред. Тези погрешни митове може лесно да се разсее. Носенето на апарата е придружено с болка. Това не е вярно. Истината е, че съвременните экстендеры осигуряват максимално удобство. Те са снабдени с предпазни подложки, а главата на пениса обматывается специални ленти. Апарати са разработени от опитни андрологами с оглед на анатомични особености на структурата на полов орган. Всеки род дискомфорт липсва. Нито болезнени усещания, нито натираний.

начин за увеличаване на

Принципът на действие на апарат за уголемяване на пениса

Удължител е механичен уред и се прилагат за разтягане на меките тъкани на мъжкия полов орган. Действието на апарата ефективно, въпреки че изглежда той примитивни. Той се състои от следните части:

 1. Пластмассовое пръстен, располагающееся в слабините около основата на пениса. В него и се вкарва пениса.
 2. Хонорар под формата на лента или линия от силикон. С помощта на него се закрепва корона полов орган. Това е много важен детайл в уред. По вид на закрепване и се различават тела.
 3. Рамената, които поддържат калибрира състояние на пениса. Те са телескопични и може да се регулира тяхната дължина.
 4. Модерни модели, оборудвани динамометрами, измеряющими силата на стрии.

Работа удължител се основава на принципа на компрессионного апарат Илизарова. Удължаване на пениса се случва вытягиванием влакна и кавернозен тела, намиращи се на кръв към пениса. Ако пениса участък дълго време след това обвивка с еректилна тъкан се удължава. Този процес се образува свободно пространство, в което се развиват нови тъкани. В резултат на това, мъжки член става все по-дълъг и по-голям диаметър. Преди прилагането на удължител забранено да приемат аналгетици. Болковите рецептори се намали своята чувствителност, а това ще доведе до загуба на контрол над валиден вытяжением.

Предимства и недостатъци

В сравнение с други средства за увеличаване на пениса, удължител има много предимства.

 • Цената. Позволи покупка може почти всеки мъж.
 • Сигурност. Изработени от безвредни материали. Имат европейски сертификат за качество.
 • Отделно придобиване. Не се изисква намесата на лекар.
 • Удобство и дълъг срок на експлоатация. Дизайнът е много проста и надеждна.
 • 100% удължаване на половия орган до 5 сантиметра.
 • Бърз резултат. Месец носене устройства значително променя показатели на размера на пениса.
 • Възможност за корекция. Можете да елиминират изкривяване на мъжкия член.
 • Устойчивост на резултатите. Получените параметри се запазват за цял живот.
 • Повишава либидото и подобрява ерекцията.

Трябва да се отбележи и недостатъци. Но те са свързани с нарушаване на техника на безопасност при използване. Ако удължител за вас е твърде скъпо — вижте как да се направи устройство за уголемяване на пениса. Или пък обърнете внимание на специални дюзи, които ще ви помогнат в рамките на секунди да се увеличи полов орган.

възможният резултат

Възможни ограничения

Специални противопоказания не се празнува.

 • Удължител може да се прилагат и самостоятелно, без наблюдение от лекар. Ако, разбира се, не сериозни заболявания.
 • Препоръчително е да се консултирате със специалист, ако има аденом на простатата, варикоз, лошата съсирваемостта на кръвта или проблеми с плавателни съдове.
 • Носенето на уреда не се препоръчва, ако притуплена чувствителност. Това се проявява след прием на хапчета за сън, алкохол и обезболяващи лекарства. Може да се нарани кожата покривка член.

Още повече информация за ефективността на уголемяване на пениса помпированием прочетете в тази статия.

Секс в периода на прилагане на

За осъществяване на сексуален контакт, уред, естествено, трябва да се свали. Дори и в период на почивка от дизайна се наблюдава значително увеличение на пениса. Забелязано е, че непосредствено след отстраняване на апарат, качеството на полов акт се подобрява. Мъжете, които се радват на экстендером, отбелязват засилване на потентността и повишаване на интензивността на сексуалните контакти.

Сравнение с други подобни средства

Има 5 други популярни начини за увеличаване на мъжкия полов орган е:

 1. Хапчета и кремове. Те не увеличават размера на пениса, а силно се подобрява ерекцията. Поради това се появява ефектът на това, че стана член на повече. Подобни средства добре да се комбинира заедно с эспандерами. Във всички от тях има дълъг списък от нежелани странични действия, за разлика от экспандера.
 2. Помпа. И не увеличават пениса, а само го раздуват и правят по-эрегированным. Няма дългосрочно или постоянно действие, такива като с эспандерами. Забранено е продължително и постоянно използване, тъй като тъкани се разкъсват под въздействието на помпи. Висок риск да се нарани.
 3. Ръчни упражнения. Досега не е доказана ефективността на това средство. Някои говорят за удължаването, но тя е значително по-малко, отколкото от эспандеров. Съществува риск да навреди на кожата, да се получи хематом или искривить пенис. Ерекцията може да се увеличи, така и нормализират. Изисква постоянно участие в процеса.
 4. Народна медицина. Всякакви отвари, собственоръчно приготвени мазила, мед, йод и др. Доказано е, че народни начини на такъв въпрос, не донесе никакъв резултат и по-често вредят на организма. Не се препоръчва на никого.
 5. Хирургическа намеса. Много сериозна стъпка, която може леко да се удължи полов орган. Изисква дълга подготовка, големи разходи и време, особено за рехабилитация. Висок риск от усложнения и загуба на ерекция. Лекарите не гарантират успеха на всяка операция, и да се намери добър специалист в това начинание — трудна задача. Често лекарите изпращат на такива пациенти за разговор с психолог, и едва след това да вземат. Эспандеры работят значително безопасней и по-лесно.

Въз основа на всички по-горе, эспандеры са най-доброто средство за уголемяване на пениса.

Това боли

Носенето на удължител не предизвиква болезнени усещания човек. Всички уреди са оборудвани с презрамки, силиконови облицовки. Ако действа според инструкциите, никакви болки или наранявания не ще. До масово освобождаване на устройства на пазара мъжете се опитали да изфабрикуват экстендеры себе си. Подобни теми наистина може да причини вреда или болка на господаря си.

схема на устройство

Резултатът е незабележим, нула

В повечето случаи, на липса или малък резултат за уголемяване на пениса са свързани с погрешно, краткосрочни или неправилна употреба. Много потребители се спре носенето на следващия месец. Съответно, значителен резултат не се откриват.

Носят дълго неудобно

Преди това, как да се увеличи член с помощта на апарат, се препоръчва внимателно да подходите към избора на подходящ модел. Най-първите модели наистина са обемисти. В съвременния пазар На устройства имат ниско тегло, обем, лесно да ги скриете под дрехите. Някои от собствениците успяват да се носят эспандер в продължение на целия ден. Вакуум модели трябва да носят по-малко на други, те често се използват в нощта.

Пенис ще бъде дълъг, но тънък

Уреда позволява достигне резултат не само на дължина, но и в размер на пениса. Никакви допълнителни действия, за да се отрази по някакъв начин върху количеството на орган, не се изисква.

Резултати

Резултатите увеличаване на мъжкия член экстендером се проявяват вече 3-4 седмици след началото на употреба. За оценка на резултатите може да бъде както визуално, така и с помощта на измерване. Тела работят на принципа на симулатори, въздействат на пещеристую тъкан на пениса безотказно.