Как да се увеличи член в домашни условия

За този тип уголемяване на пениса са сравнително безопасни начини без хирургическа намеса. Техника са изцяло ръчно, така и с задействованием специални уреди. Опростено може да ги разделим на такива, които са насочени към дължина (разтягане в продължение), и тези, които работят на обиколката (съдови упражнения).

Разтягане в продължение:

 • Мануальные разтягане в продължение различни видове ръчни растягиваний на пениса.
 • Опъна экстендером — дълго разтягане на пениса с помощта на специален уред удължител.
 • Подвешивание — към пениса подвешивается пратката, в резултат на полов орган постепенно се разтяга с течение на времето води до нейното увеличаване.

Съдови упражнения:

 • Джелкинг — ръчно създаване на налягане в пениса, благодарение на специален масаж.
 • Клэмпинг — extreme НУП-техника за увеличаване на дебелината на пениса, основана на зажимании хомутом основата на еректирал пенис.
 • Помпирование — създаване на налягане в пениса с помощта на помпа. Има вакуум, водни спортове (гидропомпы) и электропомпы.

Също така по много лесен начин за уголемяване на мъжкото достойнство е за отслабване, тъй като за мастния слой пубиса може да се крие сантиметри пениса.

Има редица хирургични методи за уголемяване, но повечето подобни операции носят в себе си големи рискове и често не водят до планираният резултат:

 • Лигаментотомия — най-популярната операция, която се осъществява чрез преминаване в подкрепа на сухожилие на пениса. След прерязване на сухожилие, вътрешната част на пениса се разширява с помощта на специален уред удължител.
 • Липофилинг — въведение в подкожно слой на пениса собствена мастна тъкан мъжете — аутожира.
 • Инжектиране на хиалуронова киселина — серия инжекции в пениса специални синтетични гелове на базата на хиалуронова киселина.
Гимнастика От Кегел

Италиански изследователи от Туринского университет са стигнали до извода, че поради липса на доказателства за предимствата на резултатите от хирургични техники върху консервативни, пациентите трябва първо да предлага тягови устройства, тъй като оперативно въздействие носи в себе си големи рискове.

Полов орган се състои от две тъканните структури (пещеристые на тялото), способни да кровенаполнению. По време на притока на кръв към пениса на техния обем и дължина значително се увеличават. Ето защо член в състояние на ерекция придобива внушителни размери. Изкуствено опъна на еректилна тъкан, от която се състоят пещеристые на тялото, позволява да се коригира размери полов орган. Увеличаване на пениса в домашни условия се извършва по следните начини:

 • упражнения – възстановява микроциркулацията на лимфата и кръвта в тъканите в детеродна орган, че има благотворно влияние върху скоростта на развитие на кавернозен тел;
 • симулатори – се простират на пениса, в резултат на което обемът на окото структури в кавернозен тела значително се увеличава, което води до удебеляване и удлинению орган;
 • фитотерапия – стимулира производството на тестостерон в мъжкото тяло, което ускорява процеса на развитие на мускулатурата и еректилна тъкан в белочной обвивка.

По-бързо увеличаване на член може в случай на прилагане на така наречената комплексна терапия. Именно по тази причина нуперы често използват не само симулатори или мануальные техника, но и стимулатори на растежа еректилна тъкан.

Упражнения

Как да увеличите пениса в домашни условия? Упражнения – един от най-ефективните начини за корекция размери на фалоса. Редовно стиска и разтягане на тъканите, повишава еластичността на кавернозен тел и кръвоносните съдове. Това от своя страна влияе на степента на ерекция по време на възбуда и, съответно, размери в детеродна орган.

Джелкинг

Джелкинг (техника "доене") – комплекс растягивающих упражнения, който се фокусира върху удължаване на полов орган. Създаване на наднормено кръвно налягане в корпуси тела допринася за увеличаване на обема на окото структури. Последващото изготвяне белочной черупки, води до образуване на кухини в пениса, на място, които с течение на времето се образуват нови единици еректилна тъкан. Да се удължи полов орган може, в случай на правилното извършване на мануална техника, която се изразява в следното:

 • топло тъкан на фалоса, с помощта на согревающего компрес или топла вода;
 • неэрегированный член на закопчалката на показалеца и палеца в основата на (OK-пальцевая нюх);
 • стиснете багажника колкото се може по-силно и издърпайте пръстена от пръста на главичката на фалоса;
 • масаж на орган последователно лявата и дясната ръка, в продължение на 15-20 минути.

Важно! За да не се наранят тъканите на пениса, използвайте техниката мокро джелкинга.

Начинаещи нуперам препоръчително е преди изпълнението на упражнението да нанесе върху ствола на фалоса малко количество согревающей смазване. По този начин може да се подобри приплъзване на пръстите по кожата и да намали вероятността от нараняване на пениса.

Гимнастика От Кегел

Гимнастика от Кегел – комплекс от прости упражнения, който включва тренировка, така наречените лобково-копчиковой мускулите (PC мускул). Уголемяване на пениса се случва за сметка на развитие на мускулатурата и подобряване на тонуса на мускулите, поддържащи член в "изправено" състояние по време на ерекция. За да я откриете, е достатъчно да се постараем да прекъсват акта на уриниране.

 • бавно стегнете PC мускул и задръжте в това положение 5 секунди;
 • расслабляйте напрегнати мускули много бавно, за да изработи всички мускулни влакна;
 • повторете упражнението още 10-15 пъти;

Трябва да се разбере, че обемът на мускулите се увеличава бавно и само за сметка на редовните тренировки. За да наистина да повлияе на размера на пениса, правете упражнения на Кегел не по-малко от 3 пъти на ден в продължение на 60 дни.

Модифицирана даоист техника – комплекс от упражнения, който подробно описан в бестселъра "За мъжката сексуалност". С негова помощ може да се увеличи диаметърът на полов орган е поне 1.5 см в продължение на един месец. Се изпълнява упражнението по следния начин:

 • дясната ръка на закопчалката главичката на фалоса и започват да разтягат в посоки нагоре-надолу надясно-наляво;
 • повторете упражнения във всяко от направленията, не по-малко от 10 пъти;
 • помилване на главата оставете да фалос до 70% ерекция;
 • спиране на багажника в пръстен от пръстите в основата, постепенно проталкивайте кръв към главата;
 • след това направи 2-3 леки джелка и повторете упражнението още няколко пъти.

Преди това как да увеличите пениса дом, консултирайте се с уролог. Съдови техника не се препоръчва да се извършва на хората, страдащи от съдова дистония и нарушена съсирване на кръвта.

Симулатори

Экстендеры

Удължител – ортопедическое устройство, което може да се увеличи дължината на фалоса и коригиране на формата му. Медицински уред се състои от пластмасов пръстен, фиксатор и телескопични прът. Преди това как да се увеличи размера на пениса, трябва да затопли тъканите в слабините, в противен случай по време на разтягане в продължение на пениса някакви микроразрывы. Ползват уред трябва по следната схема:

 • при вкрученных штангах въведете пениса си в пластмасовия пръстен;
 • закрепете скобата (силиконова верига, ремък) на багажника полов орган;
 • увеличете дължината на прът 0.5 см;
 • след 15 минути выкрутите мряна още на 1 см;
 • носете удължител в продължение на 6-8 часа на ден.

Как бързо да се увеличи член? За да се постигне необходимия ефект, уредът трябва да се използва ежедневно не по-малко от 1 месец подред, с постепенно увеличаване на дължината на прът, за максимално разтягане на тъканите.

Натоварването постепенно се увеличава на всеки 5-7 дни, на редовни занимания с около 500 г.

Вакуум помпа

Вакуумната помпа – медицински вакуум-констрикторный уред, който стимулира притока на кръв към тъканите на фалоса чрез понижаване на налягането около орган. Тя се състои от цилиндрична колби, манометър и вакуум помпа за изпомпване на въздух. Как да се увеличи член в домашни условия с помощта на помпа? Да се насладите на устройството е много просто, и за това е необходимо:

 • въведете неэрегированный пенис в пластмасов цилиндър;
 • Уголемяване на пениса
 • изпомпва от цилиндъра въздух вакуумна помпа;
 • потопени помпу надолу и носят не по-малко от 20 минути на ден.

Вакуумната помпа – уред, който увеличава диаметър, а дължината на половия орган.

Създаване на отрицателно налягане в колба стимулира притока на голямо количество кръв към еректилната тъкан. Редовната употреба на уреда гарантира увеличаване на обиколката на ствола на пениса 3-4 см в продължение на няколко месеца.

Билкови лекарства

Възможно ли е да се увеличи член на фитосредствами? Много лечебни растения съдържат в своя състав вещества, които влияят върху скоростта на метаболитните процеси в организма. Освен това, те са богати на витамини, танини и киселини, които влияят на синтеза на мъжки полови хормони. Системно прилагане на отвари и настойки от лекарствени наранявания благотворен ефект върху скоростта на развитие на тъканите на половия орган и еректилната функция.

Как да се увеличи член на дома с помощта на билки? Силни стимулиращи свойства притежават следните билки:

 • горянка стрелолистная;
 • rhodiola rosea;
 • глог;
 • гинко билоба;
 • tribulus террестрис.

Мит или истина?

Някои хора вярват, че мъжкия полов член не може да се увеличи. Често можете да намерите сделки, които не носят реална полза, така че и моето впечатление е, че начини за увеличаване – това е лъжа и измама. В действителност това не е така. И вие знаете за него, ако, разбира се, сте прочели този материал.

Желанието за уголемяване на пениса е напълно нормално, още повече, че сега има много възможности и го правят истински. Да се възползват от тях е възможно както в домашни условия, така и в болницата. Разбира се, не може да вземе решение за избор на метод на себе си, защото може да причинят непоправими щети на тялото си.

Преди започване на процедури по увеличаване трябва да се консултирате с вашия лекар за да проведе инспекция и даде полезни препоръки и ни разказа подробно какво да правят, за да се увеличи член. Такива деликатни въпроси се занимават с андрологи, и много от тях имат значителен опит в тази сфера.

Народни средства за защита

Не всички мъже могат да харчат пари, за да уреди и кремове за своите полови органи, както и непрекъснато да се отдадете на масаж. В такъв случай на помощ може да дойде народни средства. Не може да се каже, че те притежават висока ефективност, но на определен ефект може да забележите. Обикновено става дума не за сериозно увеличаване на пениса и за подобряване на еректилната функция. Човек може да приеме следните средства, които са в състояние да помогнат в създалата се ситуация:

 1. Билката мащерка.
 2. Чесночную тинктура, продающуюся в аптека.
 3. Инфузия медуница.
 4. Мед с ядки.

Повече информация за това, че трябва да има, за да е член на рос можете да намерите в друга наша статия.

Това се отнася особено за мъже с ниско либидо и които имат трудности с ерекцията. Може би се нуждаете от повече диагностиката и правилното лечение. След консултация с лекар може да се избере безопасен и удобен точно за вас начин за увеличаване на пениса.

Мехлеми и гелове

Може би най-често срещаният метод сред мъже от всички възрасти. От мазила и гелове маса преимущества:

 1. удобство за прилагане;
 2. незабавен ефект;
 3. местно действие, без проникване в общ притока на кръв;
 4. достъпна цена;
 5. липсата на противопоказания, с изключение на алергични реакции.

Колко бързо може да се направи по-голям пенис?

Понякога човек се безпокойте размер не на самия член, а глави. Този проблем също така е възможно да се реши, за да се изключи проблеми в сексуалния живот. Малка корона не е в състояние напълно да стимулира женското вагината, така че недоволството води до конфликти и противоречия.

В домашни условия на главата може да се увеличи с помощта на физически упражнения, което не изисква никакви финансови инвестиции. Има няколко техники, които могат да реши проблема. Тук може да се дължи на следните упражнения:

 1. Даде една ерекция член се свива пръсти в основата, докато той не стане достатъчно твърда. След това трябва да опънете пръсти за няколко секунди, а след отпускане на органа отново ги натисна.
 2. Трябва да се вземе пениса с ръка и последователно натискане на кой им за дясно и ляво в бедрото. Това трябва да е с повишено внимание.
 3. Трябва да стиснете здраво пениса в основата, след което се движи пръстите на краката в посока към главата. Силата бъде смазан при това намаляване не може да бъде.

Внимание! Описаните по-горе упражнения трябва да се изпълнява в продължение на 7-14 минути, за да се осигури достатъчно въздействие върху главата.

Много мъже се хвърлят да правят упражнения, вече няколко седмици, като се има предвид, че те не са ефективни. Това е погрешно. Изследвания потвърждават, че на пениса се увеличава само след 4-5 месеца редовно и грамотни занимания!

Важното е, вземете подходящите за вас упражнения и да се обучават ги изпълнява правилно. Задължително използвайте лубрикант и изберете перфектната силата на ерекцията. Тя трябва да бъде грубо 50-60 %.

Само при спазване на всички условия и редовни тренировки, ще можете да увеличите член на повече от 1-2 см в продължение на няколко месеца. Резултатът ще остане с вас завинаги!

Трябва да се разбере, че всеки начин за увеличаване на различна цена. За да бъде максимално проинформированным разберете колко струва на пениса всеки от изброените начини.

Повишаване на чувствителността на

Можете също да използвате естествени афродизиаци, да ги добавяте в храната. Към категорията на тези продукти се отнасят кедрови ядки, магданоз, морски дарове, яйца. Друг метод за повишаване на чувствителността – това е прилагането на специални смазочни материали.

Накратко, ако един мъж има проблем с размера или чувствителност, а след това да се притеснявате за това не си струва. Има много начини, по които могат да постигнат желания резултат и да се отърве от проблеми в леглото. Но е важно да започнете да се обърнат към лекар за консултация, за да не се объркат и не вредят на себе си.