Опит за използване на Maxisize

Тубичка с крем за уголемяване на пениса Maxisize

Даде го на шега, но помогна сериозно

Казвам се Майкъл и живея в Мексико Сити. Имам най-добрия приятел - Сам. Познаваме го от ранното детство. Той е готин човек, но много плах. Такъв типичен маниак. След колежа се жени, но буквално година по-късно се развежда и става още по-отдръпнат. Веднъж седяхме с него, пиехме бира след работа и той ми разказа за проблема си. Оказва се, че жена му го е напуснала поради факта, че той не може да й угоди в леглото. Сам имаше малък пенис и това го разстрои силно.

Когато Сам имаше рождения си ден, му дадох подарък - купих няколко тубички крем Maxisize. Наистина не вярвам във всички подобни неща, но си мислех, че изведнъж ще помогне. Нещо повече, Сам беше напълно депресиран. Той се опита да излезе с още няколко момичета, но всичките му връзки приключиха след неуспешен секс.

Срещнахме се със Сам 2 месеца по-късно и дори не го познах веднага. Отдавна не съм го виждал толкова щастлив. Оказва се, че Сам е опитал крем Maxisize и е проработил. Сам каза, че пенисът му се е увеличил с 6 сантиметра дължина и също е станал много по-дебел от преди. Сам спря да се страхува от интимните връзки, намери си приятелка и прави секс с нея всеки ден. Той ми беше изключително благодарен за факта, че му дадох Maxisize.

След тази история реших да опитам крема върху себе си, въпреки че нямам особен проблем с размера на пениса. Само след седмица употреба пенисът ми също стана по-голям и съпругата ми беше напълно възхитена от новите позиции и по-дълъг полов акт.

Пенисът е увеличен с Maxisize с 3 cm

Сега използвам крем само от време на време, когато искам нещо по-горещо. Но резултатът е наистина страхотен и не е за един ден, а остава завинаги. Препоръчвам на всички мъже да го пробват. Определено няма да съжалявате.

Как да използвате Maxisize

Кремът Maxisize е много удобен за използване и дори приложението му вече е приятно, тъй като трябва да се прилага с масажни движения. След прилагане на крема няма усещане за парене или други неприятни усещания. Напротив, чувствате топлина и прилив на енергия. И след 30 минути можете да видите, че членът е станал много по-голям.

Вярвам, че кремът Maxisize е наистина най-добрият крем за уголемяване на пениса. Работи 100%. А начинът, по който се използва, също го прави икономичен. Този крем е чудесна алтернатива за онези мъже, които имат някои проблеми в интимната сфера. И тези, които нямат проблеми, също ще харесат този крем. Това издига сексуалните отношения на ново ниво на чувственост. Всяка жена веднага ще забележи промените и ще ви обича още повече.

Maxisize трябва да се прилага с масажни движения

За да приложите крема, не е нужно да ходите на лекар, направете куп тестове. Ако нямате сърдечни заболявания и алергии към компонентите на крема, тогава можете спокойно да го използвате. Освен това кремът помага не само за справяне с физически проблеми, но и с психологически. След като видите колко удоволствие получава партньорът ви, самочувствието ще нарасне неимоверно.

Гел опит

Винаги използвам крем преди секс. Първо си взимам душ, след това жена ми слага крем върху пениса ми. Тя ми прави фантастичен масаж, който обикновено комбинираме с любовната игра. В рамките на половин час след нанасянето на крема имам такъв прилив на енергия, че съм готов да правя секс цяла нощ. Една туба с ежедневна употреба е достатъчна за 15 дни.