Отзиви за Maxisize

 • Христо
  Със съпругата ми сме заедно от 4 години. Имаме обща работа, общи приятели и хобита. Но всичко не беше толкова розово в пастелите. Това беше заради размера на пениса ми. Веднъж жена ми купи Maxisize. В началото дори бях малко обиден. Но след седмица видях резултата. И след месец размерът на пениса ми стана с 5 см по-голям. Съпругата е възхитена, както и аз!
  Maxisize
 • Николай
  Имах проблеми с ерекцията. Отидох на лекар, но нищо не помогна. Колкото и да е странно, Maxisize ми помогна. За две седмици употреба пенисът ми е нараснал значително. Станах по-уверен в себе си и проблемът с ерекцията изчезна сам по себе си. Ако намажете пениса преди полов акт, тогава като цяло се чувствам като сексуален гигант.
  Maxisize
 • Стефан
  Maxisize спаси живота ми! По-точно, освободен от скука и монотонност. Сега това, което не е нощ, е празник за мен и за жена ми. Дори няма значение, че спим много малко. От използването на крема, пенисът ми не само се увеличи (+6 см), но също така се засили ерекцията, а половият акт започна да достига 2 часа.
  Maxisize
 • Иван
  Връзките ми с момичета не вървяха добре. По-точно всички казаха, че съм добър човек, но не повече. Причината беше в скромния размер на пениса ми. Опитах всякакви народни рецепти, но нищо не помогна. Maxisize помогна да ми реши проблема. За 2 месеца пенисът е нараснал с 5 см и е станал много по-дебел.
  Maxisize
 • Димитър
  Нанасям Maxisize върху пениса преди полов акт. Понякога приятелката ми го прави заедно с масаж. Членът става много по-голям. Нашият секс става по-дълъг и по-интензивен. Просто съм възхитена от крема. И момичето сега ще изпитва оргазъм всеки път, а не от време на време.
  Maxisize
Потребителска оценка Maxisize
4.8
29