Maxisize Купи в Аптеката

Кремът не може да бъде закупен в аптеката

Кремът Maxisize не се продава в аптеките. Можете да закупите крем за уголемяване на пениса само на официалния уебсайт в България. За да поръчате, трябва да попълните формуляра на уебсайта и да отговорите на въпросите на оператора. Кремът ще бъде доставен по пощата анонимно при наложен платеж.

Maxisize се използва не само за уголемяване на пениса, но и за подобряване на ерекцията, повишаване на либидото, увеличаване на продължителността на полов акт. Кремът не е наркотик и не води до пристрастяване. В резултат на използването на крема се постига положителен резултат в рамките на една седмица.

Може ли Maxisize да се използва преди секс

Кремът се нанася директно върху пениса с масажиращи движения. Половин час след приложението, поради нежността на кръвообращението и растежа на пенисната тъкан, размерът му се увеличава и мъжът усеща прилив на енергия и сексуална възбуда.

Колко дълго може да се използва кремът

Един буркан крем издържа около 15 дни. Ефективността на крема зависи от анатомичните особености на тялото. В 97% от случаите след един месец употреба пенисът се увеличава с 5 см дължина и 60% дебелина. Можете да поръчате крема на уебсайта.